Hodnotenie Hotel*** Helan Family & Garden
Stara Pardałówka 6, 34 500 Zakopané
Hodnotenie Hotel*** Helan Family & Garden
Stara Pardałówka 6, 34 500 Zakopané
8,8
Veľmi dobré hodnotenie
4 hodnotenia
4 zákazníci odporúčajú
0 zákazníci neodporúčajú
Hodnotenie kategórií
Spokojnosť s personálom9,0Podrobné hodnotenia
Spokojnosť s personálom
Pracovníci recepcie9.3Čistota zariadenia
Izby9.3Kvalita jedla
Chuť jedla9.3Kvalita wellness
Pocit súkromia9.3Kvalita ubytovania
Vybavenosť izby8Prostredie zariadenia
Okolie zariadenia8.7Rezervácia a uplatnenie kupónu
Rýchla odozva10Vybavenie pre deti
Možnosti detí v reštaurácii8Spoločenské vyžitie
Bar a spoločenská miestnosť10Textové hodnotenia a recenzie zákazníkov
Filter:
10
Jarmila
19. mája 2022
Vynikajúce hodnotenie
Hodnotenie ponuky:
JAR/JESEŇ: Pobyt pre 2 osoby na 2 noci s...
Čisté a pekné ubytovanie, bohužiaľ voda vo vírivé bola špinavá, ale zato sauny perfektné. Tri druhy : infra, suchá a parná. Tie som si parádne užila. Večera veľmi jednoduchá, ale dalo sa a raňajky zato super bohaté.
7,0
Tomáš
6. marca 2022
Veľmi dobré hodnotenie
Hodnotenie ponuky:
JAR/JESEŇ: Pobyt pre 2 osoby na 2 noci s...
+ pekny maly bazen a wellness + detske ihrisko v podzemi - zariadenie izby ciastocne rozbite: dvere na wc skoro vypadli z pantov, rozbite tienidla aj ziarivka, nefunkcne svetla, dvere, ktore po 3 sekundach pipali o zivot ak boli otvorene - este sme neboli na hoteli kde bol wellness a chybali zupany a fen na izbe. Chodili sme s mokrymi hlavami. - ziadna plachta do wellness - v prvy den vo wellness nesla ani jedna (z dvoch) finska sauna - vo virivke bolo asi 4l chloru inac si neviem predstavit preco sme tam nemohli vydrzat ani minutu, manzelku co mala sosovky stipali oci este dva dni a skoro sa tam zadusila - prijazdova cesta ako po bombardovani, sama jama a mlaka. Pesi sa tam hadam ani neda ist - male izby, s 3mi detmi (8,5,2) sme museli objednat dve iby tj. maju malo 4postelovych izieb. Stacila nam 4+pristelka - vianocny stromcek na recepcii 1.marca - v restauracii poodstiepavane takmer z kazdeho druheho taniera a pohara - minimalny personal, jeden clovek na recepcii a jeden v restauracii