Predstavujeme: Svetlana Tarageľová – naša superhrdinka

Väčšinou ju stretnete usmiatu, no vie sa aj nahnevať. To vtedy, keď sa niekde vyskytne problém. Našej riaditeľke Svetlane totiž leží dobré meno ZlavaDna.sk skutočne na srdci. Možno aj preto dokáže prežiť za deň aj 10 stretnutí, alebo nám 7x pripomínať tú istú vec, na ktorú sme už zabudli. Medzi jej ďalšie super schopnosti patrí pravidelné rozbíjanie sklíčka na mobile a fakt, že je stále v práci, no nikdy ju kvôli stretnutiam nevieme zastihnúť. No a úplne najčudnejšia vec, v ktorej exceluje, je hľadanie štvorlístkov.

Pred tým, ako sa stala riaditeľkou, pracovala v ZlavaDna.sk na rôznych pozíciách. Dôverne teda pozná nie len kolegov, ale aj všetky zákutia našej práce na každom oddelení. Jediné oddelenie, ktorému rozumie trošku menej, je náš IT tím, ale tomu rozumieme menej asi všetci. Opraty celej ZlavaDna.sk a nás všetkých, drží pevne v rukách a my ju za to máme radi.

Jej talent nekončí ani pri koníčkoch. Má rada asi všetky outdoorové aktivity – ten zoznam sa sem ani neoplatí písať. Okrem toho veľmi rada cestuje, má psa, hrá na klavíri a taktiež chodila na tanečnú. Zaujímavosťou je, že je spolovice Ruska a tak má to šťastie, že Vianoce a Nový rok oslavuje dvakrát. A aby toho nebolo málo, vysokú školu skončila s vyznamenaním a dokonca sa aj vyzná vo víne.

Nikto nemôže spochybniť, že je našou superhrdinkou :-)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Predstavujeme: