120 rokov s rybami. Predstavujeme NORDSEE

NORDSEE je na Slovensku od roku 2009 a väščina ho poznáme vďaka širokej ponuke jedál z rýb, morských “príšer” a špecialít. Vedeli ste však, že počiatky NORDSEE siahajú až do roku 1896, kedy skupina brémskych bačov a obchodníkov založila spoločnosť "Deutsche Dampffischerei-Gesellschaft NORDSEE"? Rybárska flotila začínala so siedmimi rybárskymi parníkmi a jej cieľom bolo ponúkať čerstvé ryby najrýchlejšou cestou vo vnútrozemí.

Od vtedy spoločnosť prerástla do impozantných rozmerov a dnes má vyše 400 prevádzok. Len v roku 2012 obslúžila celkovo 19 miliónov zákazníkov. Odkiaľ koncept NORDSEE pochádza, kde bola otvorená prvá prevádzka na Slovensku, kedy jedia slováci ryby najčastejšie? Tieto a ďalšie zaujímavosti vám prezradí Katarína Sládková z NORDSEE v krátkom videu.

 

 

V súčastnosti nájdete NORDSEE v štyroch bratislavských nákupných centrách - Avion, Eurovea, Polus a Bory Mall. Ak sme vám spravili chúťky, neváhajte a ochutnajte vyprážaný platýz alebo tilapiu so špenátom.

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Matus Klco

Marketing Director

Matúš vedie náš interný marketingový tím a zastrešuje spoluprácu s externými dodávateľmi. Obľubuje kampane s pozitívnou ROI a testovanie nových nástrojov. Rád cestuje, športuje, pozrie si dobrý film a vychutná dobré jedlo.

Ďalšie články z kategórie Gastronómia: