Získajte späť 3 € pri platbe cez VIAMO

Pravidlá akcie "Získajte späť 3 € pri platbe cez VIAMO"

Trvanie akcie

Akcia "Získaj späť 3 € pri platbe cez VIAMO” (ďalej len Akcia), prebieha od 23.1.2017 do 31.1.2017, resp. do vyčerpania finančného limitu 2000 €. Ak objem rozdaných kreditov dosiahne 2000 € pred 31.1.2017, akcia končí pripísaním posledného trojeurového kreditu z týchto vyčlenených financií.

 

Predmet akcie

Každý zákazník, ktorý uskutoční platbu aspoň 10 € prostredníctvom aplikácie VIAMO počas trvania akcie, získa spať kredit v hodnote 3 € na ďalší nákup na ZľavaDňa.

 

Spôsob pripísania a uplatnenia kreditu

Kredit bude pripísaný na konto kupujúceho automaticky 14. februára 2017,  dokedy uplynie zákonom stanovená lehota na možné stornovanie objednávky. Kredit na ďalší nákup je pripísaný ku kontu kupujúceho, resp. k e-mailovej adrese, ktorú nakupujúci zadá pri nákupe. Pripísaný kredit automaticky zníži cenu objednávky pri ďalšom nákupe na ZľavaDňa s týmto kontom, resp. touto e-mailovou adresou.

 

Usporiadateľ akcie

Usporiadateľom akcie pre značku ZľavaDňa je obchodná spoločnosť ZľavaDňa, s.r.o., so sídlom Trnavské mýto 1, 85104 Bratislava, IČO: 50 41 52 21. Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka č.: 112920/B (ďalej len Usporiadateľ). Usporiadateľ pripravil akciu v spolupráci so spoločnosťou Viamo, a.s., so sídlom Odborárska 21, 83102 Bratislava.

 

Chcem si vybrať

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Matus Klco

Marketing Director

Matúš vedie náš interný marketingový tím a zastrešuje spoluprácu s externými dodávateľmi. Obľubuje kampane s pozitívnou ROI a testovanie nových nástrojov. Rád cestuje, športuje, pozrie si dobrý film a vychutná dobré jedlo.

Ďalšie články z kategórie Vaša ZľavaDňa: