Tipy na vianočné darčeky pre starých rodičov

Všetci to poznáme. Výber darčekov pre babku či pre dedka nie je vždy ľahký. Starí rodičia často tvrdia, že už nič nepotrebujú a všetko majú. Všetci veľmi dobre vieme, že najkrajším darčekom je pre nich to, keď sa celá rodina stretne pod jednou strechou. Predsa ich však chceme potešiť milým darčekom z lásky. Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre starých rodičov.

vianocne darceky zlava

Ročné predplatné obľúbených časopisov

vianocne darcek predplatne casopisov

Aj vaši starí rodičia trávia počas chladných mesiacov väčšinu voľného času pri knihe alebo časopise? Prekvapte ich ročným predplatným obľúbeného časopisu. Už nebudú musieť chodiť na poštu, do trafiky alebo obchodu, aby si ho mohli kúpiť. Pohodlne ich bude každý mesiac čakať v schránke. Urobia si len pohodlie, vyložia nohy a v pokoji si prečítajú časopis o témach, ktoré ich zaujímajú. Babku poteší časopis Zdravie, Záhradkár, Dobré jedlo alebo týždenník Šarm. Starého otca zase týždenníky Život či Plus 7 Dní a mesačník o cestovaní Geo alebo obľúbený časopis pre domácich majstrov Urob si sám.

Predplatné časopisov ako darček

 

Doprajte im pobyt v kúpeľoch

vianocne darceky kupelny pobyt

Zdravie väčšiny starých rodičov už nie je také, ako za mlada. Preto ich prekvapte wellness pobytom v kúpeľoch s lekárskou prehliadkou a procedúrami, ktoré ich opäť postavia na nohy. Vybrať pre nich môžete z množstva kvalitných kúpeľných miest. Kúpele Štós poskytujú liečbu pri ochoreniach dýchacích ciest, bolestiach chrbtice a onkologických chorobách. Termálna voda v Kúpeľoch Lúčky im rozohreje staré telo a dopraje dokonalý oddych. Budú môcť tiež vyskúšať soľnú jaskyňu, ktorá pomáha pri respiračných a kožných ochoreniach, pri odbúravaní stres a poruchách spánku. Skvelým tipom sú aj obľúbené Bardejovské kúpele s neobmedzeným vstupom do wellnes, spa, bazénov a sáun. Ak im chcete dopriať zahraničný zážitok, môžete im kúpiť pobyt v Karlových Varoch, maďarskom Visegrade alebo poľskej Bukowine.

Pobyt v kúpeľoch ako darček

 

Fotokalendáre na pamiatku

foto kalendar fotokniha darceky na vianoce

Aj vaši “dedkovci” sú stále obklopení fotografiami svojich detí a vnúčat? Teraz môžu mať svoje najkrajšie spomienky vždy na očiach. Potešte ich štýlovým obrazom milovaných vnúčat a nástenným alebo stolovým kalendárom s fotografiami rodiny. Krásne farby a fotografie nezabudnuteľných  spoločných momentov budú pre nich neustálou pripomienkou, že na nich s láskou myslíte.

Kalendáre a fotoknihy ako darček

 

Zoberte ich na dobré jedlo

restauracie darceky na vianoce gastro

Všetci máme radi dobré jedlo. Vaši starí rodičia určite nie sú výnimkou. Doprajte babke oddych od varenia a zoberte ju aj dedka na kulinársky zážitok. Najlepšie overené reštaurácie na Slovensku ponúkajú vouchery na konzumáciu s neobmedzenou či niekoľkomesačnou platnosťou, takže sa nemusíte báť, že vaši starí rodičia nestihnú ochutnať výbornú kuchyňu. Môžete ich zobrať na dobre známu klasiku ako sú kačacie hody alebo na niečo exotickejšie. Nové chute indickej, srí lanskej či japonskej kuchyne môžu byť pre nich zaujímavým zážitkom.

Gastro zážitok ako darček

 

vianocne darceky zlava

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Rusňáková

PR a Marketing manažér

Baška sa venuje public relations, komunikácii s novinármi, marketingu, copywritingu a spolupráci s influencermi. Miluje cestovanie, o ktorom rada píše. Jej snom je precestovať svet. Vo voľnom čase ju nájdete v divadle, kine, galérii, pri turistike alebo knihe.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: