Smútite za pohodou pri mori? Vieme, kde leto nekončí

Všimli ste si to aj vy? Za oknom sa usmieva slniečko a teploty útočia na 30-tku. A to nám práve začal september. Vyzerá to na krásnu rozlúčku s letom, ktorú by ste mali stráviť, ako inak, pri vode. A my vieme, kde si svoje spomienky na letnú dovolenku oživíte, ako sa patrí. Poďte sa zabaviť do aquaparkov a užiť si dosýta možno posledné slnečné dni, ktoré nás čakajú.
 

Aquapark Tatralandia

Náš zoznam nemôžeme začať predsa ničím iným ako najväčším aquaparkom na Slovensku, ale aj v strednej Európe. Tatralandia je obľúbené miesto, kde sa do sýtosti zabavia malí aj veľkí. Celoročné bazény, tobogány, vonkajšie a vnútorné vírivky... to je iba malý kúsok z toho, čo vás v tomto vodnom raji na Liptove čaká. Chýba vám more? Nevadí, tu len skočíte do bazéna s morskou vodou a cítite sa ako späť na Jadrane. :) So ZľavaDňa sa teraz môžete v Tatralandií zabávať až do Vianoc, našu výhodnú cenu na celodenný vstup totiž môžete využiť až do 23.12.2016. Vyriešili sme tiež problém, čo robiť, ak vám z toľkej vodnej zábavy vyhladne. Kupón obsahuje aj možnosť skočiť si na obedík z dennej ponuky,  a tak vášmu vodnému blázneniu už nič nebude stáť v ceste. :)

 

Chcem vyskúšať

 

 

Aquathermalpark v Oraviciach

Krásne prostredie oravskej prírody a bazény plné miestnej geotermálnej vody. Tak tomu hovoríme relax ako má byť. Tento aquapark leží na hranici Tatranského Národného parku a je preto jasné, že sa stane vítaným cieľom nejedného turistu, ktorý sa rozhodne spoznávať krásy Oravy. Prírodná voda tu vyviera z hĺbky až 1611 m a okrem vyjašenia sa vo vlnách má aj blahodárne účinky. Kúpať sa tu dá celoročne a čaká vás tu viac ako 1500 m² bazénovej plochy. Tak hybaj do Oravíc! :)

Chcem vyskúšať

 

 

Bazénový svet Wellness Hotela Patince****

Už starí Rimania v časoch najväčšej slávy dokázali oceniť výnimočnosť teplých prameňov v Patinciach. A tí veru milovali kúpele. Navštíviť luxusný Wellness Hotel Patince**** preto neznamená len dobrú zábavu, ale tak trochu aj návrat do minulosti. Uvedomíte si totiž, prečo je toto miesto vyhľadávané už stáročia. Dôvodom je unikátna voda a termálny prameň Hévíz s teplotou 27°C, ktorý vyviera z hĺbky 200 m.  Nájdete tu ale aj najväčší krytý relaxačný bazén na Slovensku a množstvo vodných atrakcií ako masážne vodné postele, trysky, chrliče a saunový svet. Určite by ste mali tiež vyskúšať Rímsky kúpeľ, čo je posedenie okolo prameňa, ktoré sa nachádza priamo na jazierku.

Chcem vyskúšať

 

 

Wellness a luxusná večera v Kontakt Wellness Hoteli****

Kúsok vodného raja nájdete aj v Tatrách, konkrétne v Kontakt Wellness Hoteli****. Lepšie miesto na romantiku vo dvojici budete hľadať asi len ťažko. Výnimočný vitálny svet na ploche až 1000 m2 ponúka až 7 sáun, bazén alebo aj napríklad jacuzzi bar s vírivkami. Na záver vás čaká 4-chodové vynikajúce menu, ktoré má na starosti profesionálny tím vedený šéfkuchárom Jánom Michlíkom. Ak teda premýšľate, kam sa so svojou polovičkou najbližšie vybrať za romantikou, 4-hviezdičkový Kontakt Wellness Hotel je tá správna voľba. :)

Chcem vyskúšať

 

 

Aquapark Chocholowskie Termy

Tento novootvorený moderný aquapark je najväčším kúpeľným komplexom v poľskom regióne Podhale. Niet sa čomu čudovať, vodná plocha totiž zaberá neuveriteľných 3000 m². Skvelou správou je tiež fakt, že Aquapark Chocholowskie Termy leží len 3 km od našich hraníc. Aquapark je rozdelený do niekoľkých zón: samozrejmosťou je bazénová zóna, ďalej liečivá zóna, saunová zóna a zóna Wellness & Spa. Čaká vás tu naozaj množstvo bazénov, 8 víriviek s termálnou vodou, 1 vírivka so soľným roztokom, ale aj vodné atrakcie pre batoľatá alebo staršie deti. Aquapark Chocholowskie Termy je totiž miestom pre celú rodinu.

Chcem vyskúšať

 

 

Termálne kúpalisko Goracy Potok

Ďalší skvelý poľský aquapark sa nachádza medzi Nowym Targom a Zakopanom v obci Szaflary. Termálne kúpalisko Goracy Potok si vás okamžité získa svojou unikátnou atmosférou, zachováva si totiž goralský štýl stavby s  krásou použitých materiálov (hlavne drevo a kameň). Čaká vás tu viac ako tucet bazénov so šmýkačkami, lanový park alebo detské ihrisko. Bazény sú tu vybudované na štýl onsenu – teda tradičných japonských kúpeľov. Voda je tu tiež výnimočná, jedná sa totiž o sírovú termálnu vodu bez pridávania chemických látok. A teplota vody? 28 - 40 °C – ideál do septembrového počasia.

Chcem vyskúšať

 

 

Ak ste si pri čítaní tohto článku aspoň na chvíľu predstavili samého seba ako sa spúšťate po tobogáne, relaxujete v jacuzzi alebo sa jašíte v bazéne, nie je nič ľahšie ako premeniť túto predstavu na skutočnosť. Leto so ZľavaDňa totiž nekončí! :)

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: