Pozor, zvýšený počet tipov na vianočné darčeky! Zn. Nakúpite bez stresu a zhonu

Do Vianoc zostáva 23 dní (to je presne 552 hodín alebo 33 120 minút či dokonca 2 21 987 200 sekúnd). Dosť času na panikárenie a bezduché hľadanie darčekov pre najbližších, čo poviete?

Skôr, ako dostanete tik do oka od prvej vianočnej reklamnej odrhovačky, posaďte sa, nadýchnite sa a odpovedzte si na otázku: Prevalcuje ma vianočný ošiaľ, alebo odolám a doprajem si adrenalín tesne pred sviatkami? :) Či si už zvolíte jednu alebo druhú odpoveď, vezte, že my sme tu pre vás. U nás nájdete darčeky už aj teraz 23 dní (to je presne 552 hodín alebo 33 120 minút či dokonca 2 21 987 200 sekúnd) pred Vianocami, a nájdete ich u nás aj 0 dní, 0 hodín a 0 minút pred najkrajšími sviatkami v roku. Skvelé však? Takže žiadna panika :)

Vysnívaná realita

Predstavte si, že nečíhate na najlepšiu konšteláciu otváracích hodín nákupných centier a množstvo nakupujúcich v nich. Jednoducho, že sa netlačíte v dave prúdiacom z obchodu do obchodu a nenecháte sa ním strhnúť. Proste, nepodľahnete ani masám, ani reklamám, ktoré zvonia ako rolničky na saniach už dva mesiace vopred. Len si pokojne každý deň po práci uvaríte obľúbený čaj, alebo nalejete za pohárik dobrého vína a naťukáte www.zlavadna.sk.  V pokoji a s vyloženými nohami prebehnete ponuky, premyslíte výber a nakúpite. Pomaly, postupne, bez stresu. Bodka.


Typy darčekov

Malé, veľké, pre mamy, otcov, sestry, babičky aj dedov, kamošov aj lásky, kolegov – je toho dosť pre všetkých. Tak poďme na to:

Kalendáre, fotoknihy, spomienky na plátnach

Veľmi obľúbené darčeky, ktoré zachytávajú tie najkrajšie a najmilšie momenty zo života a dokážu obdarovanému spríjemniť nielen jeden deň, ale pokojne aj celý rok či dlhšiu dobu.

Výber je bohatý - napríklad kalendáre sú darček na celý rok. Doslovne :)

Chcete radšej fotoknihu? Nech sa páči.

A čo tak fotky ako veľké obrazy na plátne? Tak potom takto.

Časopisy

Predplatné časopisov tiež nie je márny darček. Spolu s ním totiž darujete aj istotu, že obdarovaný dostane každý mesiac do schránky svoj vytúžený magazín. 

Bez stresu

Také sú nielen vaše Vianoce vďaka ZľavaDňa., ale aj omaľovánky, ktoré u nás nájdete. Skvelé sú napríklad tieto od Grada. 

Pomocníci

Takí, ktorí ušetria čas a navyše nefrflú :)

Hviezdou je zaručene iRobot.

Ale ani taký mixér nie je zlý.

Zaručená klasika, z ktorej vám nestúpne tlak – tlakový hrniec.

Vlasové záležitosti

Dobrá kulma nikdy nie je zlá, dámy o tom vedia svoje, preto zaručene budú túžiť po takýchto kúskoch.

Detské sny

Tie sa budú krásne snívať v postieľkach na mieru pre vaše ratolesti.

Z našej ponuky vyberáme:

Detská postieľka s hviezdičkami

Postieľka vrátane roštu a matraca

Detská posteľ z masívu

A možno splníte aj ďalšie detské sny aj týmito hračkami:

Do postieľky sa vždy zmestí aj metrový maco z plyšu.

Pod posteľou nesmie chýbať napríklad drevené puzzle.

A nočnú oblohu nad postieľkou rozžiari svietiaca korytnačka či lienka.

Pohodička, teplúčko

Len tak sa vyvaliť do sedacieho vaku a hovieť si, prečo nie? S týmito si určite sadnete :)

Sedací vak v štýle furbalovej lopty

Sedací vak Bullibag 

Aby bolo babušenie dokonalé, pomôžu nahrievacie vankúše a papuče.

Pre „zimomravníkov“ sa určite hodia aj hrejivé deky a vankúše.

Nielen ponožky

Ale aj kvalitné svetre pre vašich mužov môžu potešiť pod stromčekom. Alebo aj pánske taškyZmenou môže byť aj opasok.

Možnosti je neúrekom, čo poviete? Len jeden tip na záver – pri každom darčeku si pozrite  dobu dodania, aby stihli prísť ešte pred Vianocami.

A ak náhodou neviete vybrať, môžete darovať aj darčekovú poukážku, Vďaka nej si vaši najbližší vyberú na ZľavaDňa. presne to, po čom im duša piští.


Želáme príjemné predvianočné nakupovanie najbližších 23 dní (to je presne 552 hodín alebo 33 120 minút či dokonca 2 21 987 200 sekúnd).


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Miroslava Ondrušová

Content marketing specialist, ZľavaDňa

Mirka sa venuje textom, písaniu a vytváraniu obsahových kampaní pre ZľavaDňa. Cez príbehy a opisy približuje zákazníkom produkty aj služby a venuje sa aj písaniu blogov. Miluje varenie a všetko súvisiace s gastronómiou. Takisto sa snaží čo najviac cestovať, čítať a pozerať :)

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: