Netypické darčeky na Mikuláša pre ženy, deti aj mužov

Mikuláš, Dedo Mráz či Santa Claus. Každý a bez rozdielu veku a pohlavia, miluje sympatického, starého pána s dlhou bielou bradou a červenou čiapkou na hlave. Neexistuje predsa nič krajšie, ako obdarovať a byť obdarovaný. Lámete si hlavu, aký originálny darček darujete svojim deťom, partnerke alebo manželovi? Inšpirujte sa našimi tipmi na originálne drobnosti, ktorými zaručene prekvapíte.

vianoce sutaz

Darčeky pre deti na Mikuláša

darceky pre deti na mikulasa

Naši najmenší sa každý rok tešia na Mikuláša. Ak celý rok počúvali, dostanú sladkú alebo slanú maškrtu. Čo keby ste im však tento rok dali do čižmičky niečo originálnejšie? Nechcete predsa, aby mali pokazené zúbky. Darujte im rodinnú zábavu pri hraní populárnych spoločenských hier. Doprajte im alternatívu, vďaka ktorej budú tráviť menej času pri počítači, tablete a mobilnom telefóne. Deti ocenia spoločné zábavne chvíle, kedy sa im budete venovať. Vybrať im môžete rodinné pexeso, sedmové karty, obrázkové domino či puzzle s vlastnými fotografiami.

Po večere plnom hier a zábavy sa mnohým deťom nechce ísť spať. Svet je predsa plný zaujímavých vecí, takže si nechcú nechať ujsť ani okamih. Prečo teda neurobiť zo spánku zábavu, ktorú si vaše dieťa užije? Vďaka vankúšu a spaciemu vaku v jednom s menom Uspávačik sa nebudú vedieť dočkať postele. Tento rozkošný vankúš sa otvorí a stane sa z neho mäkký spací vak, do ktorého môžu deti vkĺznuť a presunúť sa do krajiny snov. Dieťaťu dodá pocit bezpečia aj pred obavami zo strašidelných snov.

Ďalšie darčeky pre vašich najmenších:

Darčeková poukážka na nákup kníh

knihy pre kazdeho darcek na mikulasa

Pozrieť tip na darček

 

Okruh na Prešporáčiku

presporacik bratislava tip na darcek mikulas

Pozrieť tip na darček

 

Aj vaše deti sú poblaznené rozprávkami Labkova patrola alebo sa radi hrajú na víly? Obľúbené postavičky sa na dobrodružstva poriadne vyzbrojili. Nasadili si krídelka a vrtule a začali lietať. Lietajúce postavičky blikajú, svietia a zároveň sa vznášajú nad dlaňou. Deti sa s nimi môžu hrať v exteriéri aj interiéri. Výhodou je aj jednoduché ovládanie rukou vďaka zabudovanému infračervenému senzoru. Verte, že vaše ratolesti budú z tohto mikulášskeho darčeka nadšené.

Aj vaše deti majú najradšej zážitkové prekvapenia? Zoberte ich do Zookontakt family parku, kde sa ku zvieratkám dostanú až neuveriteľne blízko. Tam, kde to nie je kvôli bezpečnosti možné, kontakt so zvieraťom sprostredkujú ošetrovatelia aj s výkladom. Nečakajte bežnú Zoo, výlet sem je rodinným programom na celý deň s množstvom atrakcii ako detský vláčik, loďky, trampolína, obrovské pieskovisko a množstvo ďalších zaujímavostí.

Ak máte doma deti, ktoré neobsedia doma a stále niekam lezú, zoberte ich na lezeckú stenu. Kvalitní inštruktori sa postarajú o bezpečnosť vašich ratolestí. Ukážu im tiež ako sa pracuje s výstrojom, ako správne istiť aj liezť. Tento darček je vhodný pre malých aj veľkých začiatočníkov. Spravte si z tejto adrenalínovej skúsenosti výnimočný deň a zabavte sa na stene.

Všetky darčeky pre deti

 

Darčeky pre ženu na Mikuláša

darceky pre zeny na mikulasa

Predvianočné obdobie býva pre mnohé ženy veľmi hektické. Upratujú, varia, pracujú, starajú sa o rodinu a nakupujú darčeky... Darujte svojej polovičke na Mikuláša namiesto čokolády oddych. Doprajte jej, aby zabudla na prácu a zatvorila dvere pred stresom. Luxusná masáž v krásnych priestoroch z nej spraví nového človeka plného energie. Uvoľnené svaly, zregenerovaná pokožka,  zbavenie sa bolesti chrbta a odstránenie stresu... Všetky tieto výrazné benefity ju čakajú po masáži. Môžete jej vybrať tradičnú masáž alebo thajskú olejovú masáž. Stačí si ľahnúť na špeciálny matrac a nechať sa „liečiť“ thajskými masérmi v krásnych priestoroch. Už si iba nájsť chvíľku pre seba.

Všetky darčeky pre ženy

 

Chcete si užiť mikulášsky darček s vašou láskou? Romantické chvíle vo dvojici zažijete v privátnom wellness, kde spoločne načerpáte novú silu a zbavíte sa stresu. Nerušení pred vonkajším svetom v horúcich saunách, pri masážach a float terapii zažijete pocit pokoja a znovuzrodenia.

Máte s vašou polovičkou málo času na seba? Prekvapte ju romantickou večerou iba pre vás dvoch. Tu budete mať dosť času na príjemný rozhovor v tichu a pokoji. Verte, že vaša partnerka vám bude vďačná, keď si urobíte rande iba vo dvojici bez detí a pracovného stresu. Stačí už len vybrať kuchyňu, ktorú máte radi. Ste na klasiku alebo túžite po exotike? U nás nájdete gastro zážitky podľa vašej chuti.

Ďalšie skvelé wellness zážitky pre vás:

Privátny vstup do wellness s proseccom

privatne wellness bratislava darcek mikulas vianoce

Pozrieť tip na darček

 

Privátne wellness pre dvoch s fľašou sektu

Privátne wellness pre dvoch s fľašou vianoce darcek

Pozrieť tip na darček

 

Darčeky pre muža na Mikuláša

darceky pre muzov na mikulasa

O mužoch sa občas hovorí, že sú veľké deti. Prečo v nich počas Mikuláša nepodporiť detskú hravosť a zvedavosť? Potešte ich zážitkovými darčekmi, na ktoré budú spomínať ešte dlhé roky. Slovensko patrí k najkrajším kútom na svete. Najlepšie ho viete objavovať z kokpitu lietadla. Ak máte doma adrenalínového nadšenca, darujte mu lietanie pre 1 až 3 osoby s možnosťou pilotovania bez obmedzení. Môžete nám veriť, že to bude pre neho nezabudnuteľný zážitok.

Ak dáva prednosť pevnej zemi a štyrom kolesám, vyberte mu možnosť šoférovať kultové Porsche 911 v GT3 úprave alebo Ford Mustang GT V8 s jedinečným zvukom osemvalca. To všetko a ešte oveľa viac na modernom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Tu mu pokuta za rýchlu jazdu a riziko odobratia vodičského preukazu určite nehrozia.

Nezabudli sme ani na milovníkov podvodných športov. Šokujte ho kurzom potápania pre začiatočníkov v centre s medzinárodným certifikátom. Po jeho absolvovaní sa stane certifikovaným potápačom. Otvoria sa mu tak nové možnosti objavovania krás podmorského sveta. Po odovzdaní prihlášky získa kurzový manuál a výukové DVD, z ktorých sa bude učiť v pohodlí svojho domova. Neostane iba pri teoretických vedomostiach. Už po prečítaní úvodnej kapitoly začne s osvojovaním si základných zručností prístrojového potápania pod dohľadom skúseného inštruktora. Najprv sa bude potápať v bazéne a neskôr v jazere.

Všetky darčeky pre mužov

 

Ďalšie darčeky pre vášho muža:

Tatarák z pravej hovädzej sviečkovej

Tatársky biftek Restaurant Parlament bratislava

Pozrieť tip na darček

 

Pánsky strih - najnovšie trendy v strihoch

pansky strih vianoce zlava bratislava darcek

Pozrieť tip na darček

 

vianoce sutaz


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Rusňáková

PR a Marketing manažér

Baška sa venuje public relations, komunikácii s novinármi, marketingu, copywritingu a spolupráci s influencermi. Miluje cestovanie, o ktorom rada píše. Jej snom je precestovať svet. Vo voľnom čase ju nájdete v divadle, kine, galérii, pri turistike alebo knihe.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: