Najlepšie akcie na internete

Snažíme sa urobiť aj nemožné pre to, aby ste na ZlavaDna.sk našli len tie najlepšie zľavy. A práve preto prichádzame s ponukou neštandardných, no o to zaujímavejších akcií. Toto tu ešte nikdy nebolo a možno už ani nebude. Takže sa posaďte, urobte si pohodlie a vyberajte.

iPhone 7 so zľavou 50%

Iba nedávno bol predstavený nový iPhone SE, no už teraz sa hovorí o siedmej generácií najpredávanejšieho telefónu na svete. Dnes máte jedinečnú možnosť požiadať pred objednávky na ešte nepredstavený iPhone 7 za polovičnú cenu.

Mám záujem


Poctivý raw koláčik z lokálnych surovín
Nie je všetko raw, čo je poctivé. No cukráreň Urbánna Babička ponúka najviac raw poctivé suroviny, ktoré sama pestuje i polieva. Takú chuť, to sa len tak často nevidí. Teda necíti :)



Mám záujem


Streľba z bazuky ostrými
Streľba z „deviny“ je fajn, pri AK-47 to už začína byť zábava. No skúsili ste niekedy streľbu z poctivej bazuky? Ani my nie, no určite si tento zážitok nenecháme ujsť. Kupujte aj vy.



Mám záujem


Elfské uši, alebo pery Angeliny Jolie – netradičné plastické operácie
Chcete sa prispôsobiť svetovým celebritám? Alebo sa priblížiť obľúbeným postavám z vymyslených fantasy svetov? Žiadny problém. Špeciálne plastické zákroky vás prispôsobia ľubovoľnej podobe.



Mám záujem


Cesta okolo sveta za 80 70 dní
Tradičnú cestu okolo sveta za 80 dní môžete teraz stihnúť už o 10 dní skôr. Tomu sa samozrejme prispôsobila aj cena. Kupujte rýchlo, počet kupónov je limitovaný a takáto akcia tu tak skoro nebude.



Mám záujem


Ristrettko alebo Lungo zo Srí Lanky
Mníšky z kláštora na Srí Lanke žijú celý život v izolácii, meditácii a dlhé dni trávia pestovaním a zbieraním kávových semien. Z tých robia každý rok pri letnom slnovrate tú najlepšiu mletú kávu na svete. Jedna šálka tejto kávy vám zmení život.



Mám záujem


Cesta do vesmíru cez SpaceX
Cesta do vesmíru je čoraz bližšie aj pre bežných ľudí. OK, nie je úplne blízko, no rozhodne bližšie ako kedykoľvek pred tým. Súkromná firma SpaceX sa rozhodla predať prvých 10 000 lístkov na ešte nezverejnené lety za tretinu ceny. Za 10 000 eur tak máte jedinečnú možnosť zažiť pohľad na našu zem z vesmíru. Má to však háčik – nik negarantuje, že sa pravidelná linka do vesmíru naozaj spustí.



Mám záujem


Ak ste sa dostali až sem, gratulujeme. Určite ste si nejakú skvelú ponuku vybrali ;) Pekný a bláznivý deň všetkým.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Na odľahčenie: