Na Marse môžu začať s výstavbou aquaparkov

Teplota pôdy na Marse dosahuje miestami príjemných 30 °C. Dobrou správou však je, že podľa najnovších objavov sa môžete pri návšteve tejto planéty schladiť. Objavili tam totiž jazero – normálne jazero plné vody (o rybičkách zatiaľ reč nepadla). Tak, a výstavba aquaparkov na Marse môže smelo začať...

Tri veci potrebuje človek k šťastnému životu – pevný povrch pod nohami, vodu a aquaparky. Pevný povrch a vodu na Marse už objavili. Túto informáciu len včera vypustil tím vedcov z NASA. A tak rozmýšľam... jazero je, voda je tiež – fakt dobrý základ pre aquapark... Už ho tam len postaviť, dohodnúť lepšiu cenu so ZľavaDňa, nakúpiť kupóny a wueeeej!

Obávam sa však, že toto leto sa dostavba aquaparkov na Marse už nestihne. Ale nezúfajte, pretože schladiť sa zatiaľ môžete v jednom z aquaparkov, ktoré máme u nás:

Chocholowskie Termy

Miesto kúsok za hranicami, ktoré musí okoštovať každý Slovák! Vodná plocha 3000 m², termálna voda, 9 víriviek, 2 vonkajšie bazény, plavecký bazén, soľná jaskyňa a sauny z tohto miesta robia najväčší park svojho druhu v regióne Podhale.

Relax Aqua & Spa v Trnave

Kúsok od Bratislavy len nedávno vyrástol vodný svet so 4 bazénmi a vodnými atrakciami. Ak ste z toho už vyrástli, aspoň sa nechajte očariť 8 saunami všetkého možného druhu. Priznám sa, že o niektorých som vo svojom krátkom živote ani nepočula. A oni ich tam majú! No verili by ste tomu?

Goracy Potok

Tento akváč ma dostal. Má rozprávkového ducha, ktorý je súčasťou celého vodného sveta. 22 bazénov! Slovom dvadsať dva!! Veď to človek so štipkou energie nedokáže prejsť za celý deň. To je aspoň dôvod, prečo sa tam opäť vrátiť.

Aqua Sport Hotel**** Púchov

Bazén plavecký, sedací aj detský. A potom ešte s vírivkou. Ako príloha 4 sauny a ochladzovací bazén na precvičovanie slov ako "bŕŕŕŕŕ", "úúúúha" alebo "čo ti práááši" a pod. Celé centrum vyzerá veľmi pohľadne. Je plné tlmených svetielok, príjemnej hudby a možností relaxu. 

Thermal Corvinus Veľký Meder

Nielen sever je plný aquaparkov. Pekne mu konkuruje juh Slovenska, ktorý sa môže pochváliť termálnou vodou. Vo Veľkom Mederi vyrástol vodný svet, z ktorého sa budú tešiť aj decká. Počuli ste už o bazéne, v ktorom je klesajúce dno? A 500-litrové vedro! Staršia generácia ocení vonkajší sedací bazén. Čľapkanie sa v termálnej vode je predsa na nezaplatenie. A potom je tam ešte krytý, relaxačný, plavecký, detský a neviem aký bazén. Moja mama si Veľký Meder nevie vynachváliť. A poviem vám – pri jej nárokoch a povahe je to už čo povedať!

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Petra Števková

Copywriter

To, čo na stránke ZlavaDna.sk vidíte, tak to je presne to, čo Petra robí. Píše, tvorí, fotí, fotošopuje, edituje, vymýšľa. Veľa vymýšľa. Je to vlastne taký malý výmyselník, ktorý potrebuje deadliny. Ale iba na to, aby ich mohla vždy prešvihnúť. A okrem toho miluje slovenčinu, hviezdy, ovce, jogu, vankúše, Lykke Li, pásiky, bodky, fašírky a farebné ponožky. Čím farebnejšie, tým lepšie.

Ďalšie články z kategórie Na odľahčenie: