Kam na dovolenku s rodinou cez leto 2021? Vyskúšajte tieto pobyty!

Konečne máme leto! Pre deti sú tu vytúžené prázdniny a pre rodičov zasa každoročná dilema: Kam sa vybrať s rodinou na dovolenku? Pripraviť zaujímavý program, ktorý dokáže vaše deti dobre zabaviť a unaviť vie niekedy poriadne zamotať hlavu. Aby sa vám z nej v tejto horúčave neparilo ešte viac, máme pre vás tipy na vynikajúce rodinné pobyty! Vyberte sa s rodinkou na skvelú letnú dovolenku, na ktorej sa zabavia aj dospeláci :)

 

Horúca novinka: Letný ALL INCLUSIVE v Hoteli Park**** 

 ALL INCLUSIVE pobyt v Hoteli Park

Pobyt plný animačných aktivít, z ktorých neviete, čo vyskúšať skôr! Pre deti je k dispozícii MINICLUB, MAXICLUB, športová akadémia, mini olympiáda, tvorivé dielne, mini disco, rodinná show a mnoho ďalších zábavných aktivít. Nezabúdame však ani na vás, milí rodičia. Pre vás je pripravený aquagym, joga, strečing, beh po hrádzi, nordic walking, jedinečná degustácia vín v SKY BARE aj grilovačka s hudbou. Určite sa potešíte aj zľave 20% na masáže a procedúry a relax v príjemnom a tichom prostredí mestského parku.  

Pozrieť pobyt v Hoteli Park


 

Bazény pod holým nebom

Dovolenka bez bazéna, akoby ani nebola, no nie? :) Skočte do víru skvelej vodnej zábavy a užite si bazény a vodné atrakcie od výmyslu sveta.

 

Penzión Viktória

Penzión a relaxačné centrum Viktória nájdete v Galante, len na skok od renesančného kaštieľa či vodnej nádrže Kráľová. V dobrej dostupnosti leží aj hneď niekoľko kúpalísk, no tá ozajstná vodná zábava na vás čaká priamo v penzióne. Pripravte sa na neobmedzený vstup do wellness aj bazénov. Navyše príjemným bonusom je možnosť využiť neobmedzené kúpanie aj v deň odchodu. Nemusíte sa obávať veľkého množstva ľudí a tlačenice pri bazénoch. Penzión Viktória je rodinné zariadenie, kde sa budete cítiť naozaj príjemne. Ak vás omrzí leňošenie pri vode, môžete svoj program doplniť o športové aktivity na vonkajšom trávnatom ihrisku a večer si užiť grilovačku či opekačku. Pre najmenších je k dispozícií aj detské ihrisko a navyše dieťa do 6 rokov je na pobyte zdarma.

Pozrieť pobyt v Penzióne Viktória

 

 

Hotel Korekt***

Na Sĺňave si užijete naozaj vysoký počet krásnych slnečných dní. Aj preto je Hotel Korekt*** ležiaci priamo pri vodnej nádrži Sĺňava ideálnym na rodinnú dovolenku. Ďalším dôvodom je super cena, kedy v rámci pobytu môžete zobrať až 2 deti zadarmo! Do tretice je to relax v prostredí plnom zelene, novozrekonštruované apartmány s veľkou kúpeľňou aj detské ihrisko a ďalšie vybavenie. No a kým sa vaše deti vybláznia na preliezkach, vy si zahráte bedminton, volejbal alebo tenis (k dispozícií sú až 3 kurty). Využijete slnečné leto na super oddych v Piešťanoch?

Pozrieť pobyt v Hoteli Korekt

 

 

Miesta plné zábavy: detské kútiky a fun centrá

Detský kútik je skvelý spôsob ako zabaviť vaše deti na dlhé hodiny. Rodičia tak získajú čas len pre seba, čo vie byť na rodinnej dovolenke niekedy problém :) Na druhú stanu, nie je úplne vylúčené, že do týchto parádnych detských centier nakuknete aj vy. Veď kto si netúžil aj v dospelosti opäť skočiť do bazéna plného guličiek? Kto vie, možno sa vám to podarí práve v týchto hoteloch :)

 

Aqua Sport Hotel***

Rodinný pobyt v Aqua Sport Hoteli*** v Púchove je skvelé miesto pre celú rodinu. Hviezdou pobytu sa určite stane detské centrum Džungľa Park. Je to hotový raj aktívnej zábavy! Navyše jednotlivé časti sú prispôsobené pre deti rôznych vekových kategórií, takže sa dobre vyjašia najmenší aj starší huncúti. Baby centrum patrí deťom do 6 rokov, kde sa zabavia na preliezkach, hojdačkách aj šmykľavkách. Dôraz je tu kladený na bezpečnosť, takže svojich najmenších môžete bez obáv vypustiť do raja zábavy.. Časť pre deti staršie ako 6 rokov ponúka pirátske hrady (so vzduchovými delami!), trampolíny, šmykľavky, hojdacie mosty, húpačky, guličkové bazény a mnoho ďalších super atrakcií.

Aqua Sport Hotel*** však neostáva nič dlžný svojmu vodnému menu a čakajú vás preto neobmedzené vstupy do vodného a saunového sveta. Takže kým sa deti bláznia v super detskom kútiku, vy načerpáte energiu v bazéne. To znie ako skvelý plán, no nie? :) 

Pozrieť pobyt v Aqua Sport Hoteli

 

 

Hotel Lesana***

Ak by ste chceli zobrať rodinu do Tatier, vyskúšajte pobyt v hoteli Lesana. Pravá tatranská dovolenka musí byť plná turistiky, ale aj wellness (hotel ponúka okrem iného aj bazén so slanou vodou či jacuzzi) a navyše si posedíte v kaviarni s perfektným výhľadom na Lomnický štít! No a vaše deti sa môžu tešiť z parádneho detského raja Kinderland. Nájdu tu všetko, čo správny detský kútik má mať: je plný farebných guličiek, trampolín, nájdu tu aj stolný futbal, stolný tenis, air hockey, spoločenské hry… Je to miesto, kde sa úplne v pohode zabavia ako menšie deti, tak aj tínedžeri.

Pozrieť pobyt v Hoteli Lesana

 

 

Pobyty so vstupom do aquaparku

Ak svojim deťom poviete, že ich cez leto zoberiete do aquaparku, budú určite poslúchať :) Spojte to rovno s útulným ubytovaním a o najlepší program máte postarané. Celú dovolenku vybavíte na pár klikov a je hotovo!

 

Holiday Inn**** Trnava + Aquapark Trnava

Pobyt v historickom centre Trnavy, 4-hviezdičková pohoda a vstup do obľúbeného aquaparku v cene? Tomu hovoríme skvelá rodinná dovolenka plná vodnej zábavy! Hotel má naozaj krásne wellness centrum a jedno dieťa do 6 rokov s vami ubytujú zdarma. Navyše stačí prejsť len 400 metrov a už ste v super Aquaparku Trnava, kde si užijete vnútorné bazény aj vonkajšie kúpalisko, v časti Wellness & Spa vás čaká až 15 procedúr a všelijaké skvelé atrakcie pre malých aj veľkých. No a po celom dni v aquaparku vám určite dobre padne ubytovanie v elegantných izbách aj chutné raňajky či polpenzia v cene.

Pozrieť pobyt v Holiday Inn Trnava

 

 

Penzión ENERGETIK*** + Tatralandia či Bešeňová

Liptov patrí medzi slovenské dovolenkové destinácie číslo jedna. Zoberte sem preto rovno celú rodinku. Penzión Energetik leží v krásnej prírode s výhľadom na Chopok (a to iba 150 m od strediska JASNÁ – Lúčky). Dovolenka na Liptove, to sú pokojné prechádzky, bicykle, unikátne jaskyne, ale aj šantenie v aquaparkoch! Do obľúbeného aquaparku Tatralandia je to autom iba 15 min. a do Bešeňovej len 30 min. Tieto aquaparky istotne nemusíme špeciálne predstavovať, spomenieme však, že vstup máte už rovno v cene nášho pobytu! Ak hľadáte ubytovanie s rodinnou atmosférou s osobitým prístupom, Penzión Energetik*** je to správne miesto za správnu cenu. Detský kútik, detské ihrisko a dieťa do 3 rokov v cene sú už len také ďalšie tri parádne sladké čerešničky na torte. Prídete sem ochutnať skvelú dovolenku? :)

Pozrieť pobyt v Penzióne Energetik

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Objavte Slovensko: