Deň splnených prianí na ZľavaDňa

Na Vianoce by sa mali plniť sny aj tajné priania. Spolu s našimi TOP partnermi sme sa preto tento rok rozhodli pripraviť na ZľavaDňa špeciálnu vianočnú súťaž s názvom Deň splnených prianí. Naši zákazníci v nej trochu netradične nesúťažia o ceny pre seba, ale pre niekoho, komu by chceli venovať výnimočný darček v podobe vysnívaného pobytu v tých najlepších slovenských hoteloch.

Každý z nás má vo svojom okolí určite osobu, ktorej by sa chcel poďakovať. Môžete urobiť radosť niekomu zo svojej rodiny, blízkym, kamarátom ale pokojne aj komukoľvek, kto by si zaslúžil chvíľu oddychu. Potešiť napríklad susedku, ktorá vás každé ráno zdraví s úsmevom alebo zdravotnú sestričku či pani učiteľku, ktoré toho za posledné obdobie museli zvládnuť naozaj veľa.

Deň splnených prianí je v prvom rade príležitosť zamyslieť sa nad ľuďmi vo svojom okolí. Chceme počuť dôvod, prečo sú pre vás a vaše okolie výnimoční, prečo im chcete splniť sen o krásnej dovolenke. Práve to je  hlavným zmyslom našej súťaže. Odmeniť a poďakovať sa ľuďom za ich každodennú prácu aj milé maličkosti, ktoré robia nám ostatným krajší deň.

Výhercov žrebujeme už 6. decembra a nájdete ich na stránke Deň splnených prianí.

Vyhrajte pre niekoho pobyt v najlepších hoteloch

Vieme, že každého poteší niečo iné. Niekto rád relaxuje vo wellness alebo zdoláva hory a miluje slovenskú prírodu. Iný zasa rád spoznáva nové miesta, pamiatky a lokálne zaujímavosti. Pri výbere dovolenky platí staré známe: “Sto ľudí, sto chutí”. Práve preto v našej súťaži nájdete až 15 overených a obľúbených hotelov na Slovensku. Môžete tak vybrať ideálny darček, ktorý urobí vašim blízkym a známym najväčšiu radosť! :)

Chcem vyhrať

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Zdenko Hoschek

Zakladateľ a spolumajiteľ ZľavaDňa

Zdenko je zakladateľ a spolumajiteľ nášho portálu ZľavaDňa. Venuje sa rozvoju, inováciám a novým segmentom, v čom má viac ako 10-ročnú skúsenosť a robí to naozaj dobre.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: