Ako si naozaj oddýchnete na rodinnej dovolenke?

Niekedy zvykne byť plánovanie rodinnej dovolenky celkom náročné. Musíte totiž myslieť na toľko vecí… Vybrať ideálny hotel, vhodnú lokalitu aj vymyslieť dostatočne zábavný program, ktorý by bavil menšie deti, náročných tínedžerov a ideálne aj dospelákov.

Rodinne pobyty na ZlavaDna

Dnes pre vás preto máme niekoľko tipov, s ktorými bude vaša rodinná dovolenka skutočne pohodová. A navyše si pri nej aj dobre oddýchnete. To je predsa cieľ každej dovolenky, no nie? Deti sa rozutekajú na preliezky či ďalšie atrakcie a aj vám zostane nejaký ten čas na relax. Skutočné čaro rodinnej dovolenky je totiž v tom, aby deti boli šťastné a na chvíľu zabudli, že na dovolenke majú aj svojich rodičov :)

 

Tipy na ubytovanie s rodinou

Hotel SLOVAN*** Tatranská Lomnica

Dovolenka s detmi - Hotel Slovan Tatranska Lomnica

Priamo z okna môžete obdivovať Lomnický štít a všade naokolo je prekrásna príroda. Pobyt v obľúbenom rodinnom Hoteli SLOVAN v srdci Tatranskej Lomnice si zamilujú malí aj veľkí výletníci. Ideálna poloha na turistiku aj spoznávanie Vysokých Tatier. Vybavenie hotela ponúka možnosti na aktívny oddych i príjemný relax. Po turistike určite oceníte relax v bazéne či saune, kde zaručene načerpáte energiu na ďalšie výlety.

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na tomto pobyte: Hotel SLOVAN*** Tatranská Lomnica je TOP baby friendly hotel. Svedčí o tom aj ocenenie v projekte "Vstúpte s dieťaťom".

Pobyt v Hoteli SLOVAN Tatranská Lomnica

 

Rozprávková dedinka Podlesíčko

Dovolenka s detmi - Rozpravkova dedinka Podlesicko

Zaujíma vás, ako bývajú postavy z obľúbených rozprávok? V čarovnej dedinke na pomedzí Čiech a Moravy si vyskúšate rozprávkové ubytovanie na vlastnej koži! Okrem toho, že tu stretnete Červenú Čiapočku, Snehulienku a ďalšie postavičky z večerníčkov, čaká vás ubytovanie priamo v ich unikátnych domčekoch a chalúpkach. Magická dedinka Podlesíčko v Žďárskych vrchoch je miesto, kde zažijete so svojimi deťmi rozprávkovú dovolenku - a to doslova! :)

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na tomto pobyte: Červená Čiapočka vás privíta so sladkým prekvapením. A môžete sa tešiť aj na krytý bazén a polpenziu. Na takejto rodinnej dovolenke bude o všetko postarané :)

Pobyt v rozprávkovej dedinke Poslesíčko

 

Sojka resort na Liptove

Dovolenka s detmi - Sojka resort Liptov

Rodinná dovolenka na Liptove je vždy dobrý nápad. Samotný Liptov ponúka množstvo zaujímavostí a aktivít počas celého roka. A práve rodinkami obľúbený Sojka Resort ponúka množstvo zábavných aktivít pre vaše deti  v podobe preliezok aj bazénov. Potrebný komfort vám poskytnú rôzne typy ubytovania - chatky či izby rôznych štandardov. Tradičné špeciality si vychutnáte v reštaurácii v tradičnom štýle koliby. Ak hľadáte miesto, kde budú vaši drbci naozaj šťastní, Sojka resort na Liptove je jasná voľba.

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na tomto pobyte: Príjemným bonusom je Liptov Region Card, s ktorou ušetríte na rôznych atrakciách v okolí. 

Pobyt v Sojka Resorte

 

Rodinný goralský penzión Ždiaranka

Dovolenka s detmi - penzion Zdiaranka

Užite si pobyt v tradičnom goralskom štýle! V rodinnom penzióne Ždiaranka nájdete príjemnú domácu atmosféru. Priamo z vírivky budete obdivovať panorámu hôr a všetky krásy našej prírody máte v skvelej dostupnosti - Vysoké Tatry, Slovenský raj aj Pieniny. 

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na tomto pobyte: Len 6 km od Penziónu Ždiaranka leží obľúbená atrakcia v srdci Bachledovej doliny: Chodník korunami stromov!

Pobyt v Penzióne Ždiaranka

 

Extra jarné zľavy v Grand Hoteli Bellevue

Pobyt s rodinou Grand Hotel Bellevue

Skvelý východiskový bod na turistiku a množstvo zliav na aktivity v okolí. Obľúbený Grand Hoteli BELLEVUE leží len 3 min. pešo od zastávky TEŽ Starý Smokovec. Nádhernú tatranskú prírodu teda budete mať ako na dlani. To však nie je ani zďaleka všetko, čím je tento hotel výnimočný. Ubytujete sa v  nových izbách Exclusive a vo vynovenom TOP wellness centre vás čaká vytúžený oddych v bublinkách. Wellness má dve časti - pre dospelých a pre deti (bazén, vírivky, sauny).

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na tomto pobyte: Teraz máte možnosť využiť extra jarné zľavy! Nezmeškajte šancu na prvotriedny tatranský relax za exkluzívnu cenu, ktorú nikde inde nenájdete.

Pobyt v Grand Hoteli Bellevue

 

Rodinný hotel Lesana***

Dovolenka s detmi - Hotel Lesana

Medzi tatranskými kopcami leží náš ďalší skvelý tip na rodinnú dovolenku. Kým vy relaxujete v hotelovej kaviarni s výhľadom na Lomničák, vaše deti sa zabávajú v herni či na ihrisku s preliezkami a šmýkačkami. Family friendly hotel Lesana*** má však aj skvelé zázemie pre vodnú zábavu. Užijete si tu bazén so slanou vodou, sauny, ľadopád, Kneippov kúpeľ aj jacuzzi. 

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na tomto pobyte: 1 Dieťa do 6 rokov má ubytovanie s polpenziou zdarma 

Pobyt v Hoteli Lesana

 

Prečítajte si aj: Milan zo ZľavaDňa odporúča: Pobyty pre rodiny

Tipy na aktivity

Ľubovniansky hrad

Dovolenka s detmi - Vstupne na hrad Stara Lubovna

Ľubovniansky hrad v minulosti ukrýval poľské korunovačné klenoty a bol aj známym väznením náśho dobrodruha a kráľa Madagaskaru, Mórica Beňovského. Z hradnej veže je nádherný výhľad na Tatry, Pieniny a široké okolie. Samotná prehliadka trvá asi dve hodiny. Môžete navštíviť aj skanzen pod hradom, kde spoznáte tradície, remeslá a ľudovú architektúru horného Spiša a Šariša. 

Vstupné na Ľubovniansky hrad

 

Legendárny hrad Beckov

Dovolenka s detmi - Vstupne na hrad Beckov

Nádherné výhľady na Považie z hradného brala, dobové jedlá počas podujatí, lahodné nápoje v hradnej kaviarni a hlavne dôraz na to, aby ste si mohli čo najviac vecí vlastnoručne vyskúšať. Vstúpte na legendárny hrad Beckov a zažite stredovek na vlastnej koži.

Vstupné na hrad Beckov

 

AquaRelax Dolný Kubín

Dovolenka s detmi - Vstupne do aquaparku AquaRelax Dolný Kubín

Čo by to bolo za rodinnú dovolenku, ak by ste s deťmi nenavštívili aquapark? :) AquaRelax Dolný Kubín je miesto, kde sa zabaví celá rodina. Nájdete ho priamo v centre Dolného Kubína. Jeho dominantou je Vodný svet kde nájdete množstvo vodných atrakcií ako tobogany, dvojšmýkačku, veľký multifunkčný aj plavecký bazén. 

Vstupné do AquaRelax Dolný Kubín

 

Poľský aquapark Chocholowskie Termy

Dovolenka s detmi - Vstupne do aquaparku Chocholowskie Termy Polsko

Iba 3 km od našich hraníc a otvorené do neskorého večera. Aquapark Chocholowskie Termy patrí dlhodobo medzi TOP hodnotené a najobľúbenejšie aquaparky. čaká tu na vás 30 bazénov na 2 poschodiach a liečivá termálna voda. Ak ste ešte nenavštívili tento raj vodnej zábavy u našich severných susedov, rýchlo to musíte napraviť :)

Vstupné do Chocholowskie Termy

 


Rodinne pobyty na ZlavaDna


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Cestovanie: