7 top vianočných darčekov pre mužov

O mužoch sa zvykne hovoriť, že sú večné deti. Pritom nezáleží či ide o manžela, otca, priateľa, brata, kamaráta, alebo starého otca. Každý z nich potrebuje mať svoju “pánsku zábavku”. Čo kedy ste ich tento rok prekvapili zážitkom? Pozrite si naše tipy na vianočné darčeky pre mužov, ktoré ich zaručene potešia.

Tipy na vianočné darčeky

Darček pre milovníkov adrenalínu

adrenain vianocny darcek pre muza

Máte frajera, otca alebo kamaráta, ktorý je milovníkom adrenalínu? Tieto darčeky na Vianoce budú nezabudnuteľné. Ak patria medzi “autičkárov” budú nadšením bez seba pri pilotovaní rýchlych áut. Bez pokuty a na plný plyn si môžu zajazdiť na pretekárskej formule, Porsche GT3, Mustangu GT V8 alebo BMW E46. Ak je váš obľúbený muž rojko, ktorý sa nebojí výšok, darujte mu lietanie. Tandemový zoskok z lietadla aj vysokého komína, let športovým lietadlom či vrtuľníkom s možnosťou pilotovania? Zaručene pôjde o zážitok, ktorý bude rozprávať svojim vnúčatám. Milovníkov hôr zase poteší via ferrata. Krásna príroda, dych vyrážajúce výhľady a prekonávanie vlastného JA. To všetko ponúka túra s horským sprievodcom.

Adrenalínový zážitok ako darček

 

Kuchyňa pre maškrtný jazýček

restauracie vianocny darcek pre muza

Medzi darčeky pre muža na Vianoce môže patriť aj voucher na gastro zážitok. Môžete pre neho vybrať obľúbenú kuchyňu alebo mu dať príležitosť vyskúšať nejakú novú. V prípade, že je pravý mäsožravec, zoberte ho na grilované rebierka, tatársky biftek alebo kačacie hody. Nemusíte sa obávať! Na svoje si prídu aj vegetariáni, milovníci morských plodov a exotickej kuchyne. Muži tiež nedajú dopustiť na pivo. Presne tých by potešila prehliadka pivovaru s degustáciou. Ide o ideálny darček pre frajera na Vianoce. No bezpochyby príjemne prekvapí aj brata, otca, dedka a strýka, pre ktorých je zlatistý mok ich obľúbený nápoj.

Gastro zážitok ako darček

 

Ročné predplatné pánskych časopisov

predplatne vianocny darcek pre muza

Medzi obľúbené vianočné darčeky patria aj predplatné časopisov. V našej ponuke nájdete desiatky zaujímavých titulov. Na svoje si prídu priaznivci poľovníctva, milovníci histórie aj vášniví záhradkári. Už im iba vybrať časopis podľa ich záujmu. Vďaka ročnému predplatnému budú mať vždy čas na seba. Pri otáčaní stránok si nielen oddýchnu, ale dozvedia sa veľa nového z oblasti, ktorá ich zaujíma. 

Predplatné ako darček

 

Naučte ho nový šport

sport kurz vianocny darcek pre muza

Mimoriadne originálnym darčekom sú aj športové kurzy. Vďaka nim sa môže váš brat alebo manžel naučiť perfektne ovládať nový šport alebo sa zlepšiť v tom, ktorému sa už venuje. Nebojí sa výšok? Dajte mu príležitosť prekonávať samého seba na najvyššej lezeckej stene na Slovensku! Svoje schopnosti si tu zlepšujú začiatočníci aj pokročilí. Výhodou je, že nie je potrebné vlastniť výstroj. Radi vám mu ju zapožičajú, naučia ho istiť a liezť ako kamzík. Zaujímavou skúsenosťou môže byť aj jazda na koni v spoločnosti skúseného inštruktora. Je to výborná príležitosť na prvý kontakt s koňom a zároveň priestor pre pokročilých jazdcov. Nie nadarmo sa hovorí, že najkrajší pohľad je z konského chrbta. Túži si váš otec vychutnať dôchodok ako v amerických filmoch? Darujte mu intenzívny golfový kurz, pri ktorom bude na čerstvom vzduchu a naučí sa zdolať 18 jamkové majstrovské ihrisko. 

Športový kurz ako darček

 

Všetko pre jeho štvorkolesového miláčika

auto moto vianocny darcek pre muza

Muži nedajú dopustiť na svoje auto. Musí byť dokonalo vyleštené a v super forme, aby sa ním mohli pochváliť. Ak chcete potešiť kamaráta, manžela či brata skvelým darčekom, darujte mu celkovú starostlivosť o auto. Skúsení profesionáli sa postarajú o každú maličkosť. Potrebuje ich milovaný stroj STK a EK? U nás ich máte za lepšiu cenu. Necháva si prezúvanie pneumatík na poslednú chvíľu? Jeho autu môžete dopriať kompletné prezutie pneumatík s vyvážením a kontrolou vozidla. Sťažuje sa, že v motore niečo škrípe a brzdy mu robia starosti? Venujte jeho autu wellness. Domov sa vráti ako nové.

Starostlivosť o auto ako darček

 

Obľúbené filmy a seriály bez reklám

online TV vianocny darcek pre muza

Máte doma filmového maniaka? Darujte mu predplatné novej online TV, vďaka ktorej už nebude musieť zakaždým strpieť nekonečné reklamy.  Najlepšie TV kanály, HD a 4K kvalita, hollywoodske filmy a premiéry si bude môcť pozrieť hneď po odvysielaní v kinách. Online TV ponúka národné, filmové, detské, športové aj detské kanály. Vybraný program bude sledovať na 4 zariadeniach v rámci 1 predplatného a ovládať živé vysielanie a nahrávky až na 7 dní.

Predplatné Online TV ako darček

 

Nechajte ho vybrať si svoj darček

darcekovy poukaz vianocny darcek pre muza

Neviete mu vybrať darček? Prekvapte ho Darčekovým poukazom na nákup na ZľavaDňa. Vďaka nemu si bude môcť vybrať zážitok presne podľa svojho vkusu. Má veľa práce a oddychuje na masáži alebo vo wellnesse? Alebo sa najlepšie zrelaxuje pri športe? Máte doma pohodlný tip, ktorý potrebuje iba  gauč a obľúbený časopis? Darčekovým poukazom si bude môcť splniť svoj sen o dokonalom vianočnom darčeku. Vy pre neho iba zvoľte jednu zo siedmich možností v cene od 20 do 275 eur. Zvyšok je už iba na ňom.

Poukaz ako darček

Tipy na vianočné darčeky


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: