5 (+1) tipov na nezabudnuteľné jarné prázdniny

Všetky deti sa už tešia na jarné prázniny. Čaká ich vytúžené týždenné voľno, ktorého príchod určite netrpezlivo odpočítavajú. No a vy, ako starostlivý rodič, musíte riešiť každoročnú dilemu: Kam pôjdete a aký program vašim ratolestiam pripravíte cez jarné prázniny? Netrápte sa, pripravili sme pre vás hneď niekoľko tipov, s ktorými si deti užijú kopec zábavy a vy si tiež dobre oddýchnete.

Kedy nás vlastne čakajú jarné prazdniny? Každý kraj to má trošku inak:

Jarné prázdniny 2019
15.2. 2020 - 23.2. 2020 Bratislavský, Nitriansky, Trnavský kraj
22.2. 2020 - 1.3. 2020   Banskobystrický, Žilinský, Trenčiansky kraj
29.2. 2020 - 8.3. 2020   Košický, Prešovský kraj

Nech už bývate v akejkoľvek časti Slovenska, pozrite si naše tipy na super prázdniny:

 

Rodinná lyžovačka na svahu v Skicentre Strednica

SKIcentrum Strednica

Zažite zimnú pohodu v obľúbenom Ždiari, kde máte parádnu lyžovačku na dosah. Čaká vás tu 6 vlekov a nová sedačková lanovka.  Skicentrum Strednica je ideálne miesto na rodinnú lyžovačku, kde sa vaši drobci môžu naučiť lyžovať. K dispozícii sú svahy rôznych náročností a tiež skvelá lyžiarska škôlka. Navyše dieťa do 6 rokov lyžuje úplne zadarmo :) Ak milujete bežky, určite si ich nezabudnite zabaliť. Nájdete tu totiž aj bežkárske trate. 

 

Pozrite si, ako sa v Skicentre Strednica perfektne lyžuje a snowboarduje. Naša profesionálna snowboardsitka Baša Števulová pre vás tieto svahy vyskúšala:

Zobraziť ponuku v Skicentre Strednica

 

 

Ubytovanie v srdci Tatier v Hoteli Lesana

Hotel Lesana

Milujete prírodu? A predovšetkým tú tatranskú? Pozývame vás stráviť jarné prázdniny do Hotela Lesana. Po turistike vymeníte horský tatranský vzduch za ten horúci v saune, ktorý vám uvoľní stuhnuté svaly. Čaká na vás tiež svieži ľadopád, Kneippov kúpeľ a relax v jacuzzi. No a kým vy budete piť kávičku s výhľadom na Lomničák, vaše deti sa vyjašia v KINDERLANDe, kde nájdu ihrisko, šmýkačky, preliezačky, guličky, trampolíny,... Jednoducho všetko, po čom túži srdiečko každého školáka :)

Zobraziť ponuku v Hoteli Lesana

 

 

Fascinujúci svet optických klamov: Ilusia

ILUSIA – fascinujúci svet optických klamov

Spoznajte umenie optických ilúzií a 3D malieb, ktoré vám jednoducho vyrazia dych.  Urobte si výlet do Liptovského Mikuláša, kde nájdete fascinujúci svet optických klamov a trikov. Majú tu otvorené za každého počasia, takže ak sa vám počas jarných prázdnin slniečko schová, nie je to žiadna tragédia.

Zobraziť ponuku do sveta optických klamov Ilusia

 

 

Interaktívny HistoryLand

HistoryLand Krakov

Chceli by ste si cez jarné prázniny urobiť výlet za hranice? Žiadny problém! V poľskom Krakove rozhodne stojí za návštevu táto interaktívna výstava z vyše milióna LEGO kociek.  Garantujeme, že si to tu zamilujú malí aj veľkí :) Deti do 3 rokov zdarma.

Zobraziť ponuku v HistoryLande

 

 

Hotel Klimek s vlastnym aquaparkom

Hotel Klimek Polsko

Poľský hotel Klimek**** je medzi Slovákmi naozaj obľúbený. Obklopuje ho krásna príroda a na svoje si tu prídu aj rodiny s deťmi. Chceli by ste jarné prázdniny tráviť na lyžiach? Len 15 min. autom máte k dispozícii blízke lyžiarske strediská Tylicz-Ski a Master-Ski. Ak však máte radi zábavu vo vlnách, jednoznačným hitom je  neobmedzený relax v aquaparku: šmýkačka, vírivky, vzdušné gejzíry a sauny. Tak tomuto hovoríme dokonalé prázdniny! :)

Zobraziť ponuku v hoteli Klimek

 

 

BONUS: Liečivé 4* kúpele Rimske Terme v Slovinsku

Rimske Terme Slovinsko

Na dnešnom mieste Rímskych kúpeľov už v roku 39 pred nl  postavili starí Rimania prvé bazény s teplou a studenou vodou. A toto miesto pohody pretrvalo až do dnešných dní. Čo tak vyskúšať prežiť jarné prázdniny 2020 v Slovnisku? Nebojte, Rimske Toplice sú vzdialené len 3,5 hodinky od Bratislavy.  V roku 1848 navštívili Rimske Terme mnohí významní hostia, ako napríklad anglická princezná a korunná princezná Victoria Pruska, Napoleonova sestra- princezná Muratová, rakúsky spisovateľ Franz Grillparzer, srbský spisovateľ Vuk Karađič, cisár Ferdinand a mnohí iní - a k tejto luxusnej spoločnosti sa môžete pripojiť už aj vy :)

Zobraziť ponuku v Rimske Terme

 

 

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: