11 tipov na jarné prázdniny

Školákov čaká na prelome mesiacov týždňové voľno. Máme pre vás preto niekoľko tipov, s ktorými si deti užijú dobrú zábavu a ani dospelí neprídu skrátka. Využite jarné prázdniny na týždeň plný nových zážitkov aj oddychu.

Termíny jarných prázdnin v roku 2022

21.2. - 25.2. 2022 - Košický, Prešovský kraj
28.2. - 4.3. 2022 - Bratislavský, Nitriansky, Trnavský kraj
7.3. - 11.3. 2022 - Banskobystrický, Žilinský, Trenčiansky kraj

Jarne prazniny ZlavaDna

APLEND Hotel Kukučka**** blízko strediska v Tatranskej Lomnici

Dovolenka v APLEND Hotel Kukučka

Prekrásna panoráma Tatier, v okolí viac ako 600 km turistických chodníkov. lanovka na Lomnický štít len 10 minút pešo od hotela a neďaleko obľúbené lyžiarske stredisko v Tatranskej Lomnici. Dovolenka v APLEND Hoteli Kukučka bude plná aktivít aj vďaka dodatočným zľavám do neďalekých aquaparkov, miestnych reštaurácií alebo do obľúbeného parku ilúzií Tricklandia. Hotel je family friendly, k dispozícií je detský kútik a dieťa do 6 rokov môžete na pobyt zobrať zdarma.

APLEND Hotel Kukučka

 

Prázdniny v rodinnom Hoteli Boboty***

Dovoelnka v Hoteli Boboty

Jarné prázdniny môžete stráviť v Malej Fatre na parádnej lyžovačke alebo neobmedzene relaxovať v bazéne s krásnym výhľadom. V 3-hviezdičkovom Hoteli Boboty si dovolenku užije celá rodina. Je baby friendly s detským kútikom, ihriskom aj výbavou pre deti. Navyše si môžete dokúpiť skipasy za zľavnené ceny, ktoré môžete využiť aj na kabínkovú lanovku do Snilovského sedla a na večerné lyžovanie.

Pobyt v Hoteli Boboty

 

Rodinný pobyt v apartmáne Hotela Panorama****

Dovolenka v Hoteli Panorama

Prechádzky na čerstvom vzduchu,  spoznávanie tatranských plies a dobrá rodinná zábava - to je náš ďalší prázdninový tip. Dovolenka v apartmáne 4-hviezdičkového Hotela Panorama bude nielen o relaxe vo wellness, ale naplno využijete aj jeho jedinečnú polohu priamo v centre Štrbského Plesa. Pobyt zahŕňa aj voľný vstup na niektorú z vybraných atrakcií (Tricklandia, Poliankovo, Dobrá hračka alebo Pedal planet) a pre najmenších je k dispozícií neobmedzený vstup do zábavného detského sveta PANORAMA.

Pobyt v Hoteli Panorama

 

Oddych v Penzióne Centrál – Oščadnica

Dovolenka v Penzióne Centrál Osčadnica

Veľká Rača – Oščadnica je miesto, kde si dobre oddýchnete v každom ročnom období. Predovšetkým v zime je to hotový raj pre lyžiarov a milovníkov snehu, čo z nej robí skvelú lokalitu na trávenie jarných prázdnin. V Penzióne Centrál - Oščadnica si užijete baby friendly pobyt s polpenziou v pokojnom horskom prostredí a nebude chýbať ani vstup do wellness, minigolf, fitness či stolný tenis. 2 minúty autom to máte od areálu Športcentrum (kde získate dodatočnú zľavu 25 % na denné a večerné lyžovanie) a len 6 minút do ski centra Snowparadise Veľká Rača.   

Pobyt v Penzióne Centrál

 

Liptovské drevenice Sojka resortu

Dovolenka v dreveniciach Sojka resort

Čo by ste povedali na spoločnú rodinnú dovolenku v krásnych liptovských dreveniciach? V dreveniciach Sojka resortu sa môže ubytovať až 6 osôb, odkiaľ môžete vyrážať na výlety a turistiku. Navyše získate aj zľavu do reštaurácie a oddych vo wellness, ktoré po celom dni plnom aktivít padne určite vhod :)

Drevenice Sojka resortu

 

Slovenský raj v Hoteli Čingov***

Dovolenka v hoteli Cingov Slovensky raj

Oblasť Čingova je bránou do Slovenského raja, kde si počas prázdnin užijete krásnu slovenskú prírodu. V obľúbenom Hoteli Čingov*** vás privíta milý personál, ktorý sa o vás bude s radosťou starať počas celého pobytu. Nech už si naplánujete akékoľvek výlety a turistiku, po nárvrate na hotel sa určite nebudete vediet dočkať kúpania v bazéne a relaxu vo wellness :) Dieťa do 6 rokov má ubytovanie, stravu i vstup do bazéna zdarma.

Pobyt v Hoteli Čingov

 

Hotel Lesana*** s wellness a Labkovou patrolou

Dovolenka v hoteli Lesana

Prázdniny medzi tatranskými kopcami môžete tráviť lyžovačkou, turistikou aj leňošením vo wellness. Family friendly pobyt v Hoteli Lesana*** si užijú aj vaši drobci. Kým sa budú šantiť v herni či na ihrisku s preliezkami a šmykľavkami, vy si môžete vychutnávať kávičku v hotelovej kaviarni s perfektným výhľadom na Lomnický štít. 

Pobyt v Hoteli Lesana

 

Obľúbený Hotel Klimek****

Dovolenka v hoteli Klimek Polsko

Mimoriadne obľúbený medzi Slovákmi je poľský  Hotel Klimek****. ktorý nájdete už 5 km od našich hraníc. Lyžiarske strediská Tylicz-Ski a Master-Ski máte odtiaľ autom len 15 minút. Najviac sa však návštevníci tešia na neobmedzený relax v hotelovom aquaparku so šmýkačkou, vírivkami, vzdušnými gejzírmi aj saunami.

 Pobyt v Hoteli Klimek

 

Skipas do poľského strediska Jurgow Ski

Skipas Jurgow Ski Polsko

Ak sa rozhodnete stráviť jarné prázdniny v Poľsku, neváhajte navštíviť aj obľúbené lyžiarske stredisko len 1 km od hraníc. Jurgow Ski ponúka zjazdovky pre začiatočníkov i skúsených lyžiarov, pri svahu nájdete ski požičovňu, servis aj novú reštauráciu s regionálnymi špecialitami. Navyše dieťa do 120 cmvstup zdarma a milovníci večerného lyžovania si užijú aj osvetlené zjazdovky.

Stredisko Jurgow Ski vyskúšala aj naša známa snowboardistka Baša Števulová. Pozrite si naše video a uvidíte, čo všetko tam na vás čaká:

Skipas do Jurgow Ski

 

Celodenný vstup do Termy Szaflary

Celodenny vstup Termy Szaflary Polsko

Aj do tretice tu máme skvelý prázdninový tip z Poľska. Poďte sa zabaviť na celý deň do termálnych kúpeľov Termy Szaflary. Vybláznite sa v 4 bazénoch, užijete si množstvo vodných trysiek, gejzírov i hydromasážnych lavíc. A hlavne liečivé pramene a nádherný výhľad na Tatry z poľskej strany.

Vstup do Termy Szaflary

 

Zábava v Aquaparku Trnava

Aquapark Trnava vstup

Zbaľte plavky, uteráky a vyrazte si užívať prázdniny do Trnavy. Aquapark Trnava ponúka zábavu vo vodnom svete s bazénmi a atrakciami pre deti aj dospelých. Navyše môžete využiť až 15 rôznych procedúr v časti Wellness & Spa. 

Vstup do Aquaparku Trnava

 

Jarne prazniny ZlavaDna

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: